Ogled vsebine
Kompetenčni center za baterije
KOMPETENČNI CENTER ZA BATERIJE ELEKTRIČNIH IN HIBRIDNIH VOZIL
29.4.2024
Dobrodošli v našem specializiranem centru za baterije električnih vozil! Smo strokovnjaki, ki se ukvarjamo z diagnostiko, popravili in obnovo baterij. Če imate električno ali hibridno vozilo, ste pri nas na pravem mestu.

S poudarkom na kakovosti, varnosti in inovativnosti želimo postati vodilni v panogi oskrbe vseh vrst litij-ionskih baterij za osebna in gospodarska električna vozila vseh znamk in zagotoviti zanesljive rešitve za baterijske sisteme.

 

Kompetenčni center za baterije je sestavljena iz treh sklopov:

  • delavnice, namenjene popravilu baterij,
  • namenskega zunanjega skladišča v katerem so baterije varno shranjene v nadzorovanem okolju, kar zmanjšuje tveganja in zagotavlja optimalno varnost ter
  • posebnega delovnega mesta, namenjenega popravilom električnih avtobusov in tovornjakov.

 

Naše prednosti

 

Celovito strokovno znanje

Kompetenčni center za baterije združuje ekipo visoko specializiranih zaposlenih z obsežnim znanjem o baterijski tehnologiji.

Ti strokovnjaki so opremljeni za obravnavo številnih vprašanj od diagnostike do popravil in obnove litij-ionskih baterij obeh tipov, NMC in LFP. Zaposleni so že v postopkih pridobivanja zahtevanih certifikatov za vse znamke skupine.

Prav tako je v kompetenčnem centru zaposlen usposobljen voznik za ADR prevoze.

 

Sodobna oprema in specialna orodja

Delavnica je opremljena z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča varno in učinkovito delo na baterijskih sklopih in pridruženih komponentah. Na voljo so specialna orodja za diagnosticiranje, popravilo in testiranje baterij.

 

 

Za lažje in varnejše rokovanje z baterijami sta nameščena posebno dvigalo in mobilna delovna miza. Na voljo je tudi posebno mostno dvigalo, ki omogoča varno delo z baterijami nameščenimi na strehah avtobusov ter specializirano transportno vozilo, skladno z ADR, ki zagotavlja varen prevoz baterij.

Strogi varnostni standardi
V Kompetenčnem centru veljajo strogi varnostni protokoli, ki zagotavljajo temeljito zaščito osebja in okolja. Vsi postopki diagnostike, popravil in obnove litij-ionskih baterij sledijo najboljši praksi v panogi in so v skladu z ustreznimi varnostnimi predpisi.
Ponudba storitev

V kompetenčnem centru strankam nudimo:

 

• Popravilo vseh vrst litij-ionskih baterij

• Obnovo vseh vrst litij-ionskih baterij

• Diagnostiko vseh vrst litij-ionskih baterij

• ADR prevoz baterij

• Svetovanje

Kontakt
KOMPETENČNI CENTER ZA BATERIJE

Autocommerce, d.o.o.

Baragova ulica 12, 1000 Ljubljana

 

Matic Drnovšek

T: 01 588 36 05 I M: 051 441 944

E: matic.drnovsek@autocommerce.si

 

 

Delovni čas:

PON – PET: 07:00 - 15:00